Slider

Karácsonyi koszorú gömbdíszekből (videó)

december 10, 2016


Készülődünk a Karácsonyra!! Szerintem ez a legszebb időszak az évben. Nem maga az ünnep, mert az sokszor feszültté válik ha túl nagyok az elvárásaink. Hanem az oda vezető út. A készülődés, a sütögetés a gyerekekkel, a barkácsolás, karácsonyi dalok, esti séták, fények, illatok. 

Ne hagyjuk, hogy beszippantson bennünket a véget nem érő vásárlással járó stressz, nem kell makulátlanul csillognia a háznak, nem kell 10 fajta süteményt sütni és 8 fogást feltálalni és közben tökéletes ruhában és sminkben pompázni. Ha te nem várod el magadtól, más se teszi. Többet ér egy stresszmentes, nyugodt ünnep felhajtás nélkül és poros ablakokkal, mint egy tökéletesen megkomponált este egy túlhajtott anyával, aki mindenkire mérges, mert annyira kimerült.

Mi idén is elővesszük a régi karácsonyfa díszeinket, amik évről évre gyarapodnak a gyerekek alkotásival. Sütünk sütit, amiben segíteni tudnak és szeretik, de nem most fogom kipróbálni a New York sajttortát  (bár fú de jó lenne). Takarítok, persze, de nem halok bele, ha az ablak koszos marad. 

De mivel nagyon szeretünk alkotni, így biztos készítünk még pár képeslapot vagy karácsonyfadíszt és biztos kipróbálok valami ötletes csomagolást az ajándékoknak. 

Tedd azt ami örömet okoz, és engedd el azt amitől már előre borsózik a hátad! Boldog készülődést!

Ebben a videóban karácsonyi koszorút készítek gömbdíszekből. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér