Slider

Trükkös Tom jelmez farsangra varrógép nélkül!!!

február 03, 2017


 Az anyag amiből készült hasonlít a filchez, de merevebb és sokkal olcsóbb. A köpenyen a varrás helyett simán lehet ragasztópisztolyt használni!!






Vincus tavalyi jelmeze egy mesefigura volt. Kisgyerekesek biztosan ismerik trükkös Tomot a kisfiút, akinek van egy mágikus öve, amellyel varázsmozdulatoknak köszönhetően átváltozik egy apró szuperhőssé. Belecsöppen egy elvarázsolt világba, ahol manók, bogarak, és gonosz gombák laknak. Közben ott is gyakran "tornázik", speckó trükköket tud véghezvinni miközben hip-hop, break és gimnasztikai elemeket variál. Szuperhős ő, de a cuki fajtából!

Íme, ez ő.                                                                                                        Ez pedig Vincém 💝


.


Sokat fotóztam, talán nem is kell sokat mesélnem, beszéljenek helyettem a képek. A köpenyt varrás helyett ragaszutópisztollyal is lehet rögzíteni.








Az övre, kis táskákat varrtam, és az ott egy piros festékszóró kupakja, amibe egy kis ledes mécsest rejtettem, tehát felkapcsolható!!! Világít 😁






És ... hát ... mit mondjak ... nagy sikere volt ♥♥♥













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér