Slider

Szünidő - scrapbook layout + VIDEÓ

május 30, 2017



A Scrapfellow FB csoportjában minden hónapban van egy kihívás, amit maguk a tagok találnak ki. Akik neveznek azok közül aztán sorsolás dönt, hogy ki szervezi a következő havi kihívást. A mostani kihívás témáját Szántó-Brezanóczy Szandra találta ki.

"Közeledik a gyereknap! Hát scrappeljük babaoldalakat :)
Maximum kisgyermekkori fotó szerepeljen az oldalon: lehet a sajátod, a gyermekedé, unokádé, szüleidé bmi csak maximum ovis korú legyen rajta az ÉDI-BÉDI CUKISÁG :)
Nagyon csajos vagy kispasis oldalakat várunk "

Én is  készültem egy oldallal a kihívásra, persze mint kreatív csapattag csak versenyen kívül. Előkerült egy nyári fotó a gyerekekről még 2012-ből, és eszembe jutott, hogy most végre felhasználhatom az ananászos die cut-okat amik egy tavaly nyári kitben voltak. Akkor úgy gondoltam, hogy az ananászokat biztos nem tudom majd sehova felhasználni. De közben rájöttem, hogy túl merev voltam, és nyugodtan lehet lazábban kezelni a dekor elemeket abból a szempontból, hogy mennyire "illik" a témához. Jó egy téli oldalon tényleg bután hatnának, de nem kell "gyümölcsös" téma ahhoz, hogy jól mutassanak az oldalon. 
A hátteret Irit Landgraf inspirálta. Nézzétek meg, jó kis videói vannak mixed-media, art journal és scrapbooking témában. 
A háttér lényege, hogy mennyire másként viselkedik a vízfesték száraz és vizes felületen. Nem is beszélek többet róla, nézzétek meg a videómat ahol fény derül mindenre! Persze, ha van kérdés tegyétek fel nyugodtan. Kérlek ha tetszik a videó, nyomj egy thumbs up -ot alatta és a kommentben is várom a kérdéseket.

ITT A VIDEÓ:








:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

COPYRIGHT © Anett Gelencsér

COPYRIGHT © Anett Gelencsér